Játékosan tanulás

Bemutatkozás

A jatekosantanulas.hu oldal célja

2019. október 7. | |  0 |

Bemutatkozás

Hiszek abban, hogy minden gyerek tehetséges, csak fel kell térképeznünk az erősségeit, hogy mit végez élvezettel, mi teszi boldoggá. Ezt az oldalt elsősorban olyan szülőknek hoztam létre, akik szeretnének segíteni a gyereküknek tanulni, fejlődni, új készségeket elsajátítani.

Nem vagyok pedagógus, de világ életemben szerettem tanulni, mindig érdekeltek az új dolgok. Csak egy édesanya vagyok két kamasz gyerekkel, aki nap mint nap kénytelen szembesülni a jelenlegi oktatási rendszer hiányosságaival.

A mai iskolarendszer nem támogatja a kreativitást, nem tanít meg tanulni, önállóan gondolkodni, döntéseket hozni és még sorolhatnám hosszasan.

A blogban ezekről a témákról lesz szó, olyan módszerekről és eszközökről, amelyekkel gyermekeink hatékonyabban felkészülhetnek a jövőbeli kihívásokra, még ha nem is tudjuk milyen lesz ez a jövő.

Célom, hogy legalább 10 000 szülőnek adjak tippeket, ötleteket, miként egyengethetik gyermekeik útját, hogy boldogok legyenek, megállják a helyüket az életben, hogy megszeressék a tanulást és ne csak a jegyekért tanuljanak.

Célom egy olyan közösség létrehozása, amelyben helyet kapnak a hasonló gondolkodású szülők, az új nevelési módszereket kereső pedagógusok és az önállóan tanuló fiatalok.

Egy közösség, melynek tagjai egymásnak is segítenek a jó ötletek megosztásával. Egy közösség, amelyhez jó tartozni, mert tagjai nem a rendszert szidják, vagy egymást szapulják, hanem közösen keresik a kiutat, a megoldásokat.

Értesülj elsőként az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevélre!

Feliratkozom

bemutatkozásközösség

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Facebook-hozzászólásmodul